Bankieren aan zee

Eind december 2013 realiseerden wij met onze partner ROgin de herinrichting van de vestiging Castricum van Rabobank Noord-Kennemerland met 120 werkplekken op basis van een ontwerp van Agnes Otten Interieurarchitectuur.

 

Klanten en andere relaties worden gastvrij door de bankmedewerkers onthaald in een omgeving die als thuis aanvoelt. Voor de inrichting heeft Agnes Otten zich laten inspireren door de directe omgeving van de bank, de nabij gelegen duinen en het strand. Het gebouw is multifunctioneel en open van opzet, met centrale ontmoetingspunten in een ontspannen lokale sfeer.

 

In deze entourage komen de voor dit project aangepaste duowerkplekken optimaal tot hun recht. De wangen aan de buitenzijde van de opstellingen zijn 'ingesprongen' uitgevoerd om de openheid van de inrichting te behouden.

De gestoffeerde akoestische scheidingswanden zijn van fraaie stiknaden voorzien en geven het geheel een speels karakter.

De bekabeling en stekkerdozen zijn netjes weggewerkt in de in de werkbladen geïntegreerde kabelboxen.

 

Een impressie van dit project kunt u via deze link bekijken: http://www.voortmanmeubel.nl/nl-NL/83/gemeente-castricum.html 

Bankieren aan zee